107510556HB002_Cholet_BaskeNa individualnim statističkim ljestvicama Eurolige Cibonini igrači ove sezone izuzetno visoko kotiraju. Tako naš centar Leon Radošević ulazi u ogled s Lietuvos rytasom kao deveti najbolji igrač Eurolige, s prosječnom valorizacijom 16. Isto tako je deveti skakač elitnog europskog natjecanja, hvata prosječno 6,3 skoka po susretu.

Bojan Bogdanović je sa 17 koševa u prosjeku prvi strijelac Eurolige, s velikim šansama da taj naslov zadrži i nakon utakmice s Rytasom. Naš reprezentativni bek iznudi 5,6 faulova po utakmici Eurolige i po tome je treći najbolji, ubacuje najviše koševa iz igre od svih euroligaških igrača ove sezone (prosječno šest ubačaja po susretu), a sedamnaesti je najbolji kradljivac lopti (1,4 po susretu)

Organizator igre Rok Stipčević šesti je asistent Eurolige (prosječno 4,1 asistencija po utakmici), dok je na ljestvici onih koji iznuđuju najviše prekršaja sedamnaesti (prosjek 4). Naš šuter Goran Vrbanc drugi je najprecizniji euroligaški igrač u šutu za dva sa čak 77% uspješnosti u dosadašnjim susretima.

Imamo tri igrača među desetoricom koji su ubilježili prosječno najveću minutažu u dosadašnjim susretima Eurolige. Prvi na toj ljestvici opet je Bogdanović (35 minuta u prosjeku), Stipčević je treći (prosjek 34 minute), dok je Radošević deseti s prosječno 32:39 min po utakmici.