zdravko_radulovicDolazi Fenerbahce (28. listopada u 18.30 sati), dolazi, kako će Radulović reći, najbolji hrvatski trener Neven Spahija, bivši cibos Marko Tomas i Roko Leni Ukić. No, odavno pod Tornjem situacija nije normalna:”Moram biti iskren i reći da je situacija gotovo neizdrživa. Svakodnevni napisi, razgovori, sve se svodi na to postoji li netko tko želi pomoći Ciboni. Svi se prepucavaju, a ova talentirana momčad pati. Dosta mi je, neka nas ukinu ili neka se nađe netko tko nam može pomoći” – ispalio je Zdravko Radulović.

Cibonin se trener prisjetio prošlotjednog gostovanja u Barceloni:”Cibona je u Barceloni dočekana kao najveći mogući klub. Od prijma čelnika kluba, trenera, od prostora koji smo dobili u medijima. Eto, gospodo, to je Cibona. Veliki brend u Europi, nažalost kod kuće je situacija dijametralno suprotna. A ja vas pitam tko to ima pravo uništiti klub kakav je Cibona. Igračima je teško, ali na treningu se to ne može primijetiti.  Moji su igrači fantastični, mi smo homogeniji nego ikad. Znaju da igraju u Ciboni, da se nadmeću u dvije jake lige, a novac im u životu neće pobjeći. I mi ćemo se boriti do posljednje kapi krvi i znoja.

Trener Cibone zamolio je gledatelje, sve cibonaše da u četvrtak do vrha ispune Draženov dom:”Igrači će dati sve najbolje što imaju i što znaju. A vjerujte, imaju talent, žele raditi, a podrška s tribina bi nam pomogla.

Prijenos utakmice je na Sportklub TV, cijene ulaznica su od 20,00 do 120,00 kuna i mogu se nabaviti u Ciboninu prolazu u Savskoj u prostorijama Fan shopa, prvi dan prodaje ulaznica sugerira da bi dvorana mogla biti rasprodana 🙂