Pobjeda Cibone protiv Širokog puno znači ovoj mladoj momčadi i treneru Zdravku Raduloviću, koji u rukama ima talente koji su lideri u Hrvatskoj u svojim uzrastima i koji svojski radi na njihovom razigravanju. Istina je da bi Raduloviću dobro došao još jedan iskusni vanjski igrač, ali…:”Točno je da nam nedostaje jedan vanjski, ali ne želim dodatno komplicirati situaciju u klubu. Ukoliko se ukaže neka prilika, mi ćemo je zgrabiti, ali zasada se moramo snalaziti ovako, s ovim kadrom koji imamo.

Večeras Cibona gostuje kod Cedevite, o kojoj trener ima visoko mišljenje:”Respektiram svakako njihovog trenera i momčad, no mi ćemo i u Sutinskim vrelima tražiti našu najbolju utakmicu i pobjedu. I možemo to i ostvariti, igrati puno bolje od onoga kako smo odigrali protiv Širokog u našoj dvorani, jer je dosta igrača bilo pomalo sputano, u grču. Niti jedna momčad iz Hrvatske kada igra protiv Cibone ne može biti favoritom.

Dobra je vijest da je kapetan Bojan Bogadnović, koji je jako nezgodno pao na glavu tijekom utakmice protiv Širokog, spreman za večerašnji susret iako se sumnjalo na potres mozga jer je imao jake vrtoglavice nakon utakmice. Na isti ozlijeđenihi su i dalje Lalić i Rozića što je veliki hendikep.