\”Mislim da ne treba trošiti previše riječi na važnost ove utakmice, još imamo priliku za prolaz u Top 16 i to je najveća motivacija za sve nas\”. Tim riječima Damir Mulaomerović otvorio je konferenciju za novinare uoči utakmice protiv Maccabija iz Tel Aviva.
Za Cibose će to biti četvrta utakmica u zadnjih sedam dana. Igrat će se u četvrtak u 18:00 sati.
\”Maccabi ima veliki fond kvalitetnih igrača. I oni su promjenili trenera, novi trener je sad dobro posložio ekipu i trenutačno su u jako dobroj formi. Uz to, vratio se Nikola Vujčić. Sve to ih čini jačim nego što su bili kad smo igrali u Tel Avivu. Mi imamo snagu, kvalitetu i želju da osiguramo ta dva boda. Spremni smo i svi jedva čekamo Maccabi. Ja se vraćam na parket i premda ću imati samo dva puna treninga s ekipom, nadam se da ću pomoći. Igrat ću koliko će trener od mene tražiti i koliko ću biti u stanju. Spremni smo za ovu važnu utakmicu\”.
Drugi gost danas bio je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić, koji je govorio o obilježavanju 50 godina klupske košarke u Europi: \”Ove sezone slavi se 50 godina klupske košarke u Europi, u sklopu toga Euroliga organizira proslave u klubovima koji su osvajali europske trofeje i ove godine se natječu u Euroligi. Jordi Bertomeu, izvršni direktor Eurolige dolazi sa svojim suradnicima i dodjelit će nagrade našem klubu i zaslužnim pojedincima.\”

S obzirom na veliki interes za utakmicu, molimo navijače da čim prije osiguraju ulaznice, te da dođu u dvoranu najkasnije u 17:45 sati, kako bi osigurali u trenutku dodjele nagrada svi bili na svojim mjestima.