Nakon poraza u vrlo bitnoj utakmici protiv Arisa, raspoloženje u Ciboni nije idealno. Ipak, vremena za razmišljanje i treniranje nema previše, već danas stiže Crvena zvezda. Kako je nakon utakmice protiv Arisa rekao Ayuso, od kojeg još čekamo njegova najbolja izdanja, \”nije kriv trener Sunara, ali niti prije njega Vranković, za ove naše poraze, ipak mi igramo na parketu\”.

Utakmicu je najavio trener Cibone, Ivan Sunara:\”Teška utakmica, koja dolazi u nezgodno vrijeme, iako ja na to gledam pozitivnije. I neka dođe sada, neka budu jake utakmice jedna za drugom, jer ova momčad se mora jednostavno naučiti na takav ritam. Analizirao sam susret protiv Arisa, vidio gdje su nam slabosti, ono što vam mogu otkriti je previše krivih dodavanja, previše nekoncentriranih grešaka kod prijema lopte. Toga se pod hitno moramo riješiti, već sada protiv Beograđana.\”

Ozljede su poharale Toranj, što je često bio slučaj i prijašnjih sezona početkom godine: Mulaomerović, Vukušić i Rozić me igraju sigurno, nakon Arisa upitan je i Luka Žorić, ali se srećom vraća Vedran Princ. Utakmica je na rasporedu u 17:45 sati.