Sunara nije uspio, debi nije donio baš ništa novo te su vukovi protiv Arisa zabilježili četvrti uzastopni poraz (83:76) u EL i sedmi ukupno. Kao ključnu stvar Sunara je izdvojio nedostatak čak petorice igrača (Mulaomerović, Vrbanc, Rozić, Princ i Vukušić). \”S malim brojem igrača u momčadi imao sam smanjenu mogućnost rotacije što je uzrokovalo i velike oscilacije u igri. Kraj prve i cijela druga četvrtina primjer su kako se ne smije igrati. Tek je drugo poluvrijeme bilo za pohvalu. Kad smo bili strpljivi u napadu i igrali timsku obranu, momčad je izgledala dobro.\”

Sredinom treće četvrtine Aris je pobjegao dolazi do +deset (58:48), tada Sunara u vatru ubacuje mladog Filipa Krušlina i Cibona se vraća (58:58):\”On je bio zaista svijetla točka utakmice. Filip je pokazao kako se na parketu boriš za svoje mjesto u momčadi\” ? pohvalio je 18-godišnjeg \”Klinca\”.

Aris opet odlazi na -9 (71:62) početkom četvrte četvrtine i Cibona se opet vraća, ovaj put na -tri (73:70). I serijom pogrešaka, uz ukupno 16 izgubljenih lopti i previše promašenih pokušaja više nije bilo vremena za preokret.

Warren je ubacio 29 te jke tako bio najbolji strijelac Cibosa. Ayuso je ubacio 23 ali veći dio utakmice nije bio prisutan: previše izgbuljnih lopti, priče sa sucima, zabijanja u blokove… Jednostavno rečeno, previše grešaka na koje nismo navikli od Auysa.

Gpste je predvodio Massey sa 20 koševa i 7 skokova.