Cibona je na Gripama slavila protiv Splita sa 78:84 (19:24, 21:21, 20:21, 18:18). Vukovi su u utakmicu ušli puno bolje i već na startu (2. minuta) dolaze do 9:0. U tom periodu odličan je bio Ayuso koji je do kraja prve četvrtine ubacio 11. Iako je izgledalo da će Cibona do kraja samo povećavati prednost, trener domaćina, Subotić je prešao na zonu što je rezultiralo smanjenjem na -5 nakon 10 minuta, onda i do prednosti. Za to vrijeme Cibona je pokušavala naći odgovor na zonsku igru domaćina i čim je uspjela u tome ponovno dolazi do prednosti. Pokretač preokreta bio je Kelly a kada se njemu priključio i Warren bio je to znak da je pitanje pobjednika rješeno.

Nakon utakmice, Joke je samo kratko izjavio:\”U Split smo doputovali nakon teške utakmice u Malagi i nakon napornog putovanja, tako da nismo imali prilike trenirati. Zadovoljan sam pobjedom, no puno toga nije štimalo u igri naše momčadi, pogotovo nisam zadovoljan reakcijom igrača koji su ulazili s klupe. Drago mi je da je Kelly dobro reagirao i potvrdio talent.\”

Sa terena komentar susreta dao je Rozić:\”U Splitu su najavljivali kako nitko neće sa Gripa odnijeti bodove, no eto nama je uspjelo. Pokazali smo da smo u ovom trenutku kvalitetniji protivnik, kvalitetno smo se vratili nakon teškog poraza u Malagi i pripremili za putovanje u Ateni.\”