Večeras Vukove čeka susret 2. kola Eurolige u gostima kod Unicaje koja je prava domaćinska momčad, prije svega zbog povećane agresivnosti u obrani i glasnih navijača koji im daju dodatni motiv. U prvom kolu poraženi su kod Arisa dok su nakon toga poraženi i u domaćem prvenstvu, što je naglasio i Joke:\”Izgubili su dvije gostuuće utakmice za redom, i sada su vrlo opasni. Znamo da igraju potpuno drugačiju košarku doma i vani, te sam siguran da nas čeka vrlo teška utakmica večeras. Nadali smo se da će Kus biti naš nositelj ove sezone, ali svi znamo kako je završilo. Poznajemo se vrlo dobro i očekujem vrlo dobru utakmicu protiv odličnog protivnika i pred odličnim navijačima. Ovu utakmicu smatram poslasticom 2. kola Eurolige.\”

Vrankoviću se nadodao i starosjedilac, Chirs Warren:\”Mislim da stvari izgledaju drugačije nego na početku sezone. Igramo bolje, ali još uvijek tražimo kemiju unutar momčadi. Važna stvar je činjenica da smo protiv Efesa pokazli srce i da smo se vratili nakon minus -13. Unicaja je vrlo talentirana momčad u svakom pogledu i fizički vrlo jaka. Pokušati ćemo limitirati našeg bivšeg suigrača Kusa, ali on nije jedini kojeg moramo zaustaviti ako želimo do pobjede.\”

Ova utakmica je vrlo bitna za oba kluba, jer bi start u Euroligu s omjerom 2:0 za Cibonu bio odličan za momčad, dok bi 0:2 za Unicaju bilo ravno katastrofi.

Susret je na rasporedu u 20:30, naravno bez prijenosa na HTV-u.(?!?)