Treća na rasporedu sutra u 17:00

Sutra je na rasporedu treća utakmica finala doigravanja (Dom Dražena Petrovića, 17:00) a zaključak nakon utakmice u Jazinama je da su ključni napadači Cibone ubacili manje nego se očekivalo: Kus, Warren i Wright ubacili su zajedno samo 20 poena uz šut iz igre 5/14 (u prcoj utakmici su ubacili čak 59, uz šut 18/28). Dobra je vijest da je u obje utakmice dobru partiju pružio Lukša Andrić koji je u prosjeku ubacio 16,5 poena uz 6 skokova i nešto manje od dvije asistencije.

Prvi dio Cibona je odigrala odlično ali u drugom dijelu nije bilo protoka, previše se \”soliralo\”, u obrani nije bilo pokrivanja i Zadrani su to znali kazniti. Vjerujemo da će sutra to sve biti puno bolje.

Što se tiče prijenosa, HTV je jučer (?!? neradni dan, državni blagdan) donio odluku da prijenos iz Doma Dražena Petrovića seli sa HTV2 na HTV+, dok će na HTV2 biti prijenos polufinala turnira odbojke na pijesku koji se odžava na Jarunu. Svaka čast svim ekipama turnira na Jarunu, ali u polufinalu nema naših ekipa. Osim toga drugi polufinalni susret je na rasporedu u 19:00 sati pa su uredno mogli biti prijenosi iz Držanovog doma i odbojke poslije toga. Ovom odlukom se HTV deklarirala kao komercijalna, a ne javna televizija. Bar bi mogli uštedjeti koju kunu koju plaćamo svaki mjesec za pretplatu…

Idemo na vedrije teme… Danas su izvučeni sretni dobitnici ulaznica za sutrašnju utakmicu. Ni računalu nije bilo lako izvući sretnike jer je broj prijava bio na razini najvažnijih euroligaških utakmica ove sezone.

Dobitnici su:

° Mateja Dragović
° Ivan Marić
° Dalibor Sruk
° Manuel Farije Oruje
° Zvonimir Kalčik

Ekipa je dobila u svoj mailbox informacije kako će preuzeti ulazunice, a ostalima želimo više sreće drugi put.