Dan nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske, Zula je otišao na operacijski stol zbog problema s koljenom:\” Koljeno je ok, boli ali vjerujem da će sve biti u redu. Što se tiče nedjelje, mogu samo reći da sam jako zadovoljan. Nisu uspjele sve one basne i bajke koje sam slušao zadnjih dana. Zec je pobjegao s ražnja :). Aco je cijelo vrijeme pokušavao utakmice prebaciti na neki drugi teren, izbacivanjem stvari koje nemaju veze s onim što smo mogli vidjeti u utakmicama i to stzvarno nema smisla.\”

U nedjelju smo svjedočili moćnoj Ciboni i nemoćnom Zadru, a Anzulović nije iznenađen:\”Što smo željeli, to smo uspjeli napraviti u najvažnijoj utakmici sezone. Ova momčad je dala više nego što je itko mogao očekivati. Više nego što sam i ja očekivao.\”

Još i danas u medijim se piše o odgodi 5. utakmice finalne serije:\”Mislim da je to bila jedina ispravna odluka. Odlučujuća utakmica finala mora se igrati u regularnim uvjetima. Moji igrači i na treningu imaju priručni semafor za 24 sekunde. Pripremam ih za sve ono što se može dogoditi na utakmici. Po novinama su se počele povlačiti paralele s nekom NBA tekmom koja je igrana bez semafora za 24 sekunde. Nitko nije rekao da je do kvara došlo nakon početka utakmice što je velika razlika. Bilo je mnogo ljutih, čak su i naši Amerikanci bili vrlo ljuti jer su imali avionske karte za nedjelju. Kad sam im objasnio o čemu je riječ, ljutnje više nije bilo. Nisam mogao dopustiti da moja momčad u odlučujućoj utakmici nema maksimalne uvjete za uspjeh.
Ja samo želim reći da sam sretan i ponosan na navijače koji su i u nedjelju došli i napunili dvoranu. Ako si uz klub, onda nije važno koji dan se igra. I prvi put smo imali pravi, vrući teren. Zahvaljujem svima koji su bili u dvorani i stvorili osjećaj pravog domaćeg terena. Pokazali su koliko im je stalo do Cibone i hvala im na tome.\”