Pobjedom u Jazinama 83:99 (18:27, 25:26, 22:29, 18:17) Cibona se revanširala Zadru za poraz u Zagrebu, a Zula je taktički nadigrao domaćeg trenera acu Petrovića. Cibona je od samog početka nametnula svoju igru te je u svim segmentima nadigrala Zadra u Jazinama.

Zula je na klupi u samom početku ostavio Wrighta i na Gečevskog stavio \”laganog\” Krasića. Gečevski to nije iskoristio i to se pokazalo kao dobar potez trenera cibone.
Brža petorka Cibone je s dosta laganih koševa i uz vrlo dobar i reacionalan vanjski šut (Krasić) došla je do početnih +6, 20:14. Već u petoj minuti Krasić radi svoj 3. prekršaj, ali Wright je dobro reagirao s klupe dok je pod koševima vrlo raspoložen bio Lukša Andrić.

Bez uobičajenih brzih prekršaja i na dodavanja Wisniewskog Cibosi već u 9. minuti imaju +10, 24:14. Igrač koji je \”uništio\” Cibonu u drugom poluvremenu zagrebačke utakmice, Carla Englisha, previše je forsirao i na sreću Cibone nije ulazilo sve što je uputio na koš gostiju. Pomak u igri Zadra unio je ulazak Baraća koji je probijanjem prve linije Cibone omogućavao otvorene šuteve za Johnsona i lagana polaganja i Zadar se vraća na samo -3 (29:32) u 13. minuti. Ipak, pametna igra Kusa koji ili dodaje Andriću za lagane koševe ili sam ubacuje do odmora vraća na +10 (49:39).

U drugom dijelu domaćini pokušavaju tricama vratit rezultat što im večeras, za razliku od utakmice u zagrebu, nije uspjelo. Dok su ubacili prvu (nakon tri neuspješna pokušaja) Warren je već digao prednost Cibone na +14 (57:43). Slijedi serija Zadra koji preko Gečevskog i Johnsona od 10:0 i domaćini smanjuju na 56:61 u 25. minuti. Zula vraća Krasića koji se \”zahvaljuje\” treneru tricom i šutem s poludistance za povratak na +13 (69:56).

Cibona je večeras odigrala jednu od najboljih utakmica sezone i pobjedom u Jazinama osigurala jedinicu pred doigravanje.

Kapetan Cibone Davor Kus je ubacio 20, odličnu partiju pružio je mladi Lukša Andrić s 23 poena, Wright je ubacio 19. Petorku dvoznamenkastih strijelaca upotpunili su Krasić i Roziž sa po 10 ubačaja. Domaćine je predvodio Gečevski sa 18 poena.