Na samom početku pressice, Zula je pojasnio na čemu se pojačano radilo proteklih dana: \”Bio je plan da se podignemo i energetski i taktički. Bili smo lišeni usluga Davora Kusa i Jurice Žuže, pa nismo mogli biti u kompletnom sastavu. Evo, u četvrtak sam na treningu imao samo osmoricu, pa sam morao dodati Kaštropila i Milekovića iz Rudeša kako bih mogao sastaviti dvije petorke. Naime, i Rozić nije trenirao. Ova osmorica, ili devetorica koja su cijelo vrijeme bila u pogonu su optimalno spremni i očekujem da će to pokazati već protiv Splita. Nas ne zanima njihova negativna serija, već želimo i u ovu utakmici ući s maksimalnom ozbiljnošću kako bi zadržali poziciju u vrhu NLB lige i napunili se samopouzdanjem uoči početka domaćeg prvenstva.\”

Dobra vijest je da bi Vrbanc mogao do kraja mjeseca biti na parketu, Morović se očekuje u travnju, dok se povratak Kusa i Žuže očekuje nešto ranije. Što se tiče Kusa, Zula ne želi riskirati: \”Za sada je to neizvjesno, kad se bol povuče, znat ćemo više. Morate znati da je riječ o igraču koji nikada u karijeri nije bio ozlijeđen i zato treba biti pažljiv, a mi surađujemo s liječnicima i vjerujemo njihovim preporukama. Što se tiče Vrbanca i tu čekamo mišljenje liječnika, kao što je slučaj i s Morovićem.\”

Sutra Cibonu očekuje susret protiv, ove godine iznenađujuće lošeg, Splita (subota, 18:00), a nagradne ulaznice su dobili:
° Ante Šarić
° Mario Volović
° Tanja Vignjević
° Braco Bonić-Babić
° Anđelko Antoliš

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.