Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana, sezona je nastavljena. Budući da je Zula ostao bez šutera (ozljeda Vrbanca), za Cibonu je potpisao Marko Bulić.

Nakon razlaza s Artlandom, gdje je bio najbolji igrač i prvi strijelac momčadi, Bulić je došao na probu u Cibonu, nakon koje je s klubom potpisao ugovor. Bulić je igrao za
Zadar, Zrinjevac, Šanac, Ionikos, Asvel i na kraju za Artland Dragonse. Premijera u Ciboninu dresu će biti već u nedjelju protiv Širokog (NLB liga).

Što se tiče Eurolige, Krasić je na pressici izjavio, bez puno okolišanja:\”Vrijeme je za prvu euroligašku pobjedu. Pokriveni su na svim pozicijama i na svakoj od njih imaju NBA igrača. Ne igraju u skladu s imenima koje imaju u sastavu, ali su imali i dosta problema s ozljedama.\”.
Nakon Bariše, Zula je iznio i svoje mišljenje:\”U Malagi nas čeka protivnik koji je doživio određeni potres. Nakon uvjerljivog poraza kod Joventuta su imali niz kriznih sastanaka. Promijenili su koncepciju tako da su u startnoj petorci u posljednje dvije pobjede imali dva visoka igrača. Što se tiče nas, nakon dva slobodna dana, za Božić, smo kroz jutarnje treninge pokušali podići fizičku spremnost, a na popodnevnima smo radili radili na taktičkom planu. Dosta igrača je priznalo kako im je to trebalo jer su fizički pali. Jako sam zadovoljan sa svima koji su trenirali, a jedino se Žuža požalio na zatezanje u kvadricepsu i ide na pregled. Igrački smo ok, još čekamo njegov značajniji napadački učinak. Andrew je odlično prihvaćen u momčadi i uz obrambeni dio koji obavlja odlično od prve utakmice, očekujem da se u slijedećim nastupima digne i u napadačkom segmentu.\”
Cibonin plan za večeras je jednostavan: kvalitetno odgovoriti na čvrstu obranu Unicaje i biti što duže u egalu kako bi se dobila prilika za veliku pobjedu, gostujuću pobjedu.