Sutra Cibona, u 8. kolu Eurolige ide u goste kod Olimpije (20.45): Domaćin je praktički bez šanse za plasman u TOP16 Eurolige, ali to ne znači da vukove čeka lak posao. Union je dvije utakmice na domaćem parketu izgubio u posljednjim sekundama (Partizan i Joventut).

Najopasnijeg igrača domaćina čuvati će Rozić:\”Istina, pobijedli smo Olimpiju u obje međusobne utakmice ove sezone, ali puno je vremena od tada prošlo… Oni nisu previše mijenjali u načinu igre, osim što Miliča više spuštaju ispod koša, i vrlo su neugodni s tom kompozicijom petorke. Nemamo pravo reći da idemo pobijediti u Ljubljanu, ali idemo odigrati dobru utakmicu, i ako u tome uspijemo, pobjeda će doći. Ta prva gostujuća pobjeda u sezoni puno bi nam značila, jer bismo gotovo osigurali prolazak u drugu fazu natjecanja\”

Što se tiče pozicje na kojoj ćemo ga sutra gledat, Marina previše ne zanima:\”Potpuno mi je svejedno na kojoj poziciji igram, četvorku sam ionako igrao na početku karijere, bitno je da sam na parketu…\”

Zula ne može računat na Vrbanca McCullougha, koji je počeo trenirati, nakon tjedan dana pauze zbog napuknuća rebra. Možda će sutra povuć novi play pod Tornjem, Wisniewski? \”Wisniewskog znamo otprije, kad je regionalnu ligu igrao za Zvezdu. Radi se o dobrom obrambenom i pravom timskom igraču, koji je sposoban razigrati momčad i donijet će nam ravnotežu. Bitno je samo ga što brže i bolje uklopiti u naš sustav.\”