Kao i do sada kada je u Zagrebu gostovao veliki Maccabi u Zagrebu se traži karta više. Ove godine goste iz Tel Aviva predvodi naš Nikola Vujčić, na klupi sjedi bivši cibonaš i bivši izbornik Neven Spahija. Cibona je spremna:\”Nakon utakmice sa Splitom smo izanalizirali neke stvari, a na sastanku s igračima sam naglasio da prije Maccabija zaborave na košarkašku utakmicu jer je to za sve nas košarkaški praznik. Iako su promijenili dosta igrača iz ekipe, način igre se nije puno promijenio od prošle sezone. Postoje još oscilacije, a mi ih moramo natjerati da i protiv nas što više osciliraju. Oni u svim izjavama pokazuju da nas respektiraju, a mi ćemo i na parketu pokazati da nas trebaju respektirati, pogotovo na domaćem terenu. Objektivno, oni imaju veću individualnu kvalitetu. Ključ događanja na terenu su Vujčić i Bynum. Amerikanac Bynum je igrač velikih napadačkih mogućnosti, a mi moramo odigrati na gornjoj granici svojih mogućnosti. Tu je i Jamieja Arnolda kao igrač koji dosta donosi u napadačkom dijelu, te Rodney Bufforda zbog kvalitete NBA igrača koji je i u najjačoj ligi svijeta imao svoju minutažu. Što se tiče Vuje, siguran sam da će kod Vuje proraditi hrvatski sentiment :).\”.

Utakmica koja počinje u četvrtak s početkom u 19:00 sati neće biti lagana za Cibonu, ali sigurni smo da motiva neće nedostajati. I ovim putem molimo sve navijače da dođu što ranije u dvoranu kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu u dvoranu.

Što se tiče naše nagradne igre, danas su izvučeni sretnici koji će svoj papirić dobiti besplatno, a ostalima samo možemo poželjeti više sreće drugi put i neka se požure na blagajnu jer je interes za utakmicu iznimno velik.

Imena dobitnika:
° Vesna Židanić
° Dubravka Tomljanović
° Robert Horvatek
° Barbara Jakopović
° Hrvoje Ljubojević

Gore spomenutu petorku u njihovom sandučiću očekuju informacije kako će preuzeti karte, a ostalima još jednom želimo više sreće drugi put.