Nakon Maccabija, Cibonu u nedjelju u 18 sati u košarkaškom centru Dražena Petrovića očekuje još jedan veliki derbi. Naime, Vukovi, koji drže prvo mjesto na ljestvici NLB lige dočekuju drugu momčad tog natjecanja, do prošlog kola vodeći, FMP. Određeni problemi s ozljedama i dalje postoje, no trener Anzulović najavljuje jednako srčan pristup i pokušaj odvajanja na vrhu ljestvice regionalne lige.

Ekipa iz Železnika je do sada četiri puta gostovala kod Cibone, a Cibona ima samo jednu pobjedu:\”Izuzetno cijenim naše ovotjedne goste, radi se o sjajnom klubu u kojem je rad s mladima na najvišoj razini. A koliko je to dobro, najbolje pokazuju njihovi rezultati. Ovo je derbi, utakmica za prvo mjesto na tablici i mislim da mojim igračima ne treba veća motivacija. Bitno je da uđemo i agresivno i mirno u utakmicu.\”

Cibona je u naletu, u NLB ligi imaju četiri pobjede za redom, u Euroligi su slavili protiv Unicaje i Maccabija, a jedini poraz je došao nakon dva produžetka u Beogradu: \”Je, dobro igramo, ali u prošlosti se ne živi. Svaka utakmica donosi svoje zakonitosti, treba se potvrđivati iz tjedna u tjedan. Tako smo već zaboravili veliku pobjedu nad Maccabijem. Idemo dalje, FMP je prvi na redu.\”

Blagajna za prodaju ulaznica otvara se u nedjelju u 16 sati, a o dobitnicima nagradne igre izvijestit ćemo naknadno.