Cibona sutra, u utorak u 20:00 sati igra prvi susret polufinala doigravanja protiv Zagreba. Dražen Anzulović je zadovoljan dosadašnjim rezultatima: \”Prvi cilj smo ostvarili na jedan uvjerljiv način te smo osvojili prvo mjesto u ligi. Igrači su u dobrom fizičkom stanju, posebno iz razloga što smo u posljednjim utakmicama kalkulirali s minutažom. Jedini problem su povrede Žuže, Skelina i Davisona, ali se nadam da će Žuža odraditi prvi trening nakon šest dana i biti spreman za sutrašnju utakmicu.\”

Što se tiče zagreba, sve se zna: \”Zagreb je ekipa koja nas je već kaznila u Kupu. To nam treba biti vodilja u svakoj utakmici protiv njih. Ja se nadam da će moji igrači odigrati svih 40 minuta u punom ritmu. Motiva imamo, svi igrači moraju živjeti za taj trofej i u tom ritmu moramo izdržati dva tjedna. Naš cilj je osvajanje Prvenstva. Sve osim toga nas ne zanima. Ipak, činjenica je da je raspored previše zgusnut. Niti u jednoj ligi, a pratim ih sve, se ne igra kao kod nas. No, ako ćemo biti zdravi, imamo fizičke kapacitete za sve to izdržati\”.

na kraju je Zula i upozorio igrače. \”Nema nepobjedivih. Ne postoji ta kvaliteta koja će odlučiti utakmicu čim izađete na parket. Učinak odlučuje. Nadam se da su moji igrači toga svjesni kao što su to dosada već pokazali nekoliko puta u sezoni.\”