Cibona je slavila u 5. kolu Lige za prvaka protiv Zadra s 76:71. Pobjednika je sedam sekundi prije kraja tricom odlučio Marcelić.
Od početka utakmice gledali smo ne previše kvalitetnu utkakmicu, s puno prekršaja i to prije svega zbog sudačkog kriterija. Nakon vodstva Cibone 5:2, slijedi serija 6:0 gostiju, da bi tehnička Baraću vratila Cibose u igru. Na prvi mali odmor odlazi se s prednošću Zadra 15:14. Budući da Cibona nije ubacivala, 36:36 (rezultat poluvremenena) je bio pozitivan za Cibose.

U trećoj četvrtini se igralo u egalu, da bi goszi otišli na 43:38, ali Cibona se brzo vraća. U 35. minutiu Sesar ubacuje tricu, uzvraća Rozić i dalje se igra koš na koš, sve do posljednje minute. Cibona ima 71:70, Gečevski ubacuje samo jedno bacanje za izjednačenje, da bi na suprotnoj strani kapetan Marcelić, sedam sekundi prije kraja, zabio odlučujuću tricu. Nakon što je Tvrdić promašio dva bacanja, konačnih 76:71 postavio je opet Marcelić.

Prvi strijelac Cibone bio je Davor Kus (15), dok su Žuža i Penn dodali po 10. Kod Zadra je najboljio bio Sesar s 24 koša. Nakon četiri kola Cibona ima četiri pobjede.