Iako je Cibona u Trevisu propustila osigurati četvrtfinale (80:88 (18:24, 19:24, 22:21, 21:19)), poražena je sa manje od 11 poena razlike, te su u međusobnom omjeru vukovi su bolji od Talijana. Ako pobijedimo Efes, Cibona će biti prva u skupini. Ispunjena dvorana u Trevisu pokušala je pomoći domačinima da dostignu pobjedu s više od 11 razlike. Cibona je bila u egalu većim dijelom prve četvrtine, ali su domaćini krajem prve i početkom druge stvorili značajniju prednost, i to šutom iz vana – od prvih sedam šutova za tricu ubacili su svih sedam. U 12. minuti bilo je 30:18, malo kasnije +16 razlike, no Cibona se do poluvremena ipak približila na minus 11. U trećem dijelu prednost Benettona se vrtila oko magičnih 11 koševa prednosti.

Pet minuta prije kraja Cibona je počela igrati kako se i očekuje: talijani više nisu pogađali zatvorenih očeiju, VUkovi dolaze na samo -4, ali 2-3 sudačke odluke u tim trenucima su usmjerili pobjednika. Sa 4 slobodna bacanja, Benetton odlazi na 83:71 i pitanje pobjednika bilo je riješeno. Posljednjih šest koševa na utakmici ubacili su Davison i Kus, što Cibona stavlja ispred Benettona u međusobnom omjeru (u Zagrebu je bilo 91:80, sinoć u Trevisu 80:88).

Najefikasniji igrač utakmice bio je ponovno Scoonie Penn s 24 koša, Davison je ubacio 16 koševa (trice 2/2), dok je domaćine predvodio Gorree sa 19 poena.

U drugom susretu 5. kola Panathinaikos je kao gost svladao Efes Pilsen 66:56. Uoči posljednjeg kola mali je milijun kombinacija, ali je jasno da će u slučaju pobjede Cibona biti prva u skupini. Efes su dobili sva tri puta ove sezone. Vukovi mogu proći i ako ne izgube s više od pet razlike, ali im u tom slučaju treba trijumf Benettona u Ateni.

Prvo mjesto donosi dvije utakmice doma i Tau Ceramicu, drugo mjesto za suparnika donosi moćni CSKA.