U petak, prije puta u Ljubljanu, Cibosi su odradili trening, ali bez Davisona, kojega i dalje muče leđa. Srećom, Davison putuje s momčadi u Ljubljanu. Zula i dalje ne može računati na Markotu , koji u četvrtak ide u München na pregled.

Geoplin Slovan je devetoplasirani, Cibona dijeli četvrtu i petu poziciju. Pobjeda je vrlo bitna, jer ako se osigura četvrta pozicija dogodine Cibona bez obzira na rezultate, slijedeće godine nastupa barem u ULEB kupu. Trener Anzulović je prije puta u Ljubljanu rekao:\”Idemo pobijediti, najviše zbog nas samih, ali i zbog hrvatske košarke.\” Zula je mislio na na Zadar, koji je s Geoplin Slovanom direktni konkurent za odlazak na Final Eight.

U utakmici u Zagrebu, Cibona je slavila, ali vrlo tijesno (84:82):\”To je mlada i dobra momčad, Dragič i Klobučar dobili su veliku priliku koju su sjajno iskoristili. Ima tu i iskusnih igrača, poput Dončića i Zupana, a ne treba zaboraviti niti Pašalića, koji je produkt cibonine škole košarke. U svakom slučaju, neće nam biti lako,\” reći će Zula.

\”Moramo pobijediti, održati atmosferu uoči utakmice u srijedu s Efes Pilsenom. Moramo se najprije skoncentrirati na utakmicu sa Slovanom, a tek onda s Efesom. Nadam se da ćemo se vratiti iz Slovenije s pobjedom,\” kratak je Marin Rozić, jedan od cibosa koji u posljednje vrijeme igraju na visokom nivou.