Cibona je danas odletjela u Atenu na susret 4. kola TOP16 Eurolige. Pred sam put, Zula je održao kratku pressicu, na kojoj se osvrnuo na stanje na tablici:\” Ne vjerujem da je itko očekivao da ćemo mi ići u Atenu u goste Panathinaikosu s omjerom 3-0, a da pri tome domaćini imaju 0-3. Gledao sam susret Panathinaikosa i Efesa, te znam da je momčad PAO-a u nekakvom šoku, i da igraju pod velikim pritiskom. To je i ono na što sam upozorio svoje igrače – ovo je njihova posljednja šansa za plasman 1/8 finala i učiniti će sve kako bi se plasirali. Naša je obveza biti u utakmici što je duže moguće, i onda možda u izjednačenoj završnici pokušati iznenaditi. Ključ je odlična igra u obrani, sve ostalo će slijediti iz toga.\”

Kako Penn nije igrao u Novom sadu, više minuta na parketu dobio je Marin Rozić, koji je minutažu odlično iskoristio. Za 19 minuta ubacio je 19 koševa (šut iz igre 88%): \”Bilo bi sjajno kada bi rastegnuti pobejdnički niz na 7 pobjeda, kao što smo imali niz od 7 poraza koji još uvijek peče. Još bolje bilo bi pobjediti u Ateni, što bi značilo da smo se plasirali u 1/8 finala Eurolige, što nitko nije očekivao pred početak sezone. Ipak, ne smijemo živjeti u oblacima, trebamo igrat svoju igru i rezultat će doći sam po sebi.\”.

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 18:30, a nakon dugo vremena prijenos s gostovanja moći ćete pratiti na HTV2.