Dan prije najvažnije utakmice ove sezone, i pressica u Tornju je bila popunjena do posljednjeg mjesta. Svi u u i oko kluba su svjesni važnosti utakmice, a tako i trener Dražen Anzulović:\”Igramo vrlo važnu utakmicu za nas, i poseban je užitak odigrati je pred našim navijačima. Što se tiče pritiska, moji igrači svaku utakmicu igraju pod pritiskom. Ne pod pritiskom rezultata, već kvalitete igre. Poznajemo Efes vrlo dobro, i ne očekujemo neka iznenađenja. Kuqu se vratio u momčad i sada će biti puno jači pod košem, budući da smo mi bez Markote i da Davison ima problema s leđima.\”

Igrači bi u slučaju pobjede znali kako proslaviti plasman u 1/4 finala, ali znaju da to neće biti lako. Zna to i Kus:\”Moramo zaboraviti dosadašnje utakmice protiv Efesa. Pobijedili smo tri puta, a veliki je problem svladati istu momčad četiri puta u sezoni, tako da moramo odigrati na najvišem nivou. Ovo je biti ili ne biti situacija za nas, i vjerujem da možemo izboriti plasman u 1/4 finala pred ispunjenom dvoranom.\”

Ako slučajno niste čuli, ulaznica nema još od jučer, tako da jedan preduvjet za pobjedu ispunjen. Još samo treba dobiti Efes….