Utakmici Cibone i Širokog Vukovi du pristpuli vrlo ozbiljno. Iako je Široki u Zagreb došao bez Vrankovića, Princa i Gligore, domaćini su od prve minute krenuli ozbiljno i slavili sa 71:51 (18:14, 19:9, 20:11, 20:17).

Ono što je vjerojatno najvažnije je činjenica da je Anzulović odmarao Penna (igrao tek u prvom poluvremenu, 16 minuta) i Davisona (malo manje od 20 minuta). Zato je veću priliku dao Jamelu Brownu, koji je svoju partiju doista iskoristio na pravi način: ubacio je 8 poena, imao 8 skokova i čak 7 asistencija. Cibona je došla do još jedne pobjedu u GYL kojom je definitivno potvrdila svoj odlazak na Final Eight turnir u Sarajevu.

Na kraju utakmice trener Cibone Dražen Anzulović rekao je: \”Široki bez nekih kvalitetnih igrača koji mu nedostaju nije bio dostojan protivnik, evidentna je razlika u kvaliteti. Nama je najvažnije bilo odraditi posao do kraja, plasirali smo se u završnicu Goodyear lige i sada se definivno okrećemo Europi i onome što nas očekuje. Nisam mogao računati na Rančića i Markotu koji su se ozlijedili neposredno prije utakmice. Markotu je uhvatio neki trbušni virus pa je morao primati infuziju, dok su Rančića uhvatila leđa i to nakon treninga, kada je ostao samostalno šutirati.\”

Trener Širokoga Jakša Vulić nije se želio previše osvrtati na utakmicu rekavši tek: \”Čestitam Ciboni na odličnim partijama u Euroligi. U ovoj su utakmici bili dominantni u svim segmentima košarkaške igre i doista ne vidim što bi više o ovoj utakmici trebalo reći.\”