Nakon velike pobjede Cibone protiv Panathinaikosa, klub koji želi do naslova ovogodišnjeg prvaka Europe, protivnika protiv kojeg su do sada imali skor 1-7. Pobjeda koja je odjeknula u Europi, otprilike kao i kada su lani na koljena bacili Real u Madridu.
No, kako je raspored poprilično gust, nema vremena za slavlje: već sutra u Zagrebu gostuje Crvena zvezda, kojoj neće biti lako u Draženovom domu. Za tu utakmicu trener Anzulović mogao bi imati problema sa sastavom, posebice sa playmakerom Scoonijem Pennom, kojeg su protiv Grka, u trećoj četvrtini, zbog umora počeli hvatati grčevi. No, poznajući tog velikog borca mogao bi se do subote ipak opraviti, kao što se i za susret s Grcima oporavio, i sjajno pripremio, Bennett Davison, odigravši sjajnu partiju.

Davor Kus, drugi play Vukova, uvjeren je da bi u Draženovom domu nakon Panathinaikosa mogla pasti i Zvezda. \”Nama je uvijek lakše igrati protiv jakih protivnika, kvalitetnih klubova europskog ranga. A Zvezda to jest, igraju dobro u ULEB kupu, snažna su i respektabilna momčad, ali ne i nepobjediva. Ovu euforiju nakon pobjede protiv Grka možemo iskoristiti i za novi trijumf protiv Beograđana.\”

Postoji li možda bojazan da se Vukovi sada ne umisle, upitasmo trenera Dražena Anzulovića. \”Nadam se da su dovoljno pametni i zreli da to ne učine. Također, do kraja tjedna bi mogao doći i još jedan igrač koji ima europsko iskustvo, koji je u formi jer je do nedavno igrao. A što se Zvezde tiče, to je jaka, iskusna momčad s kojom neće biti lako. Njih uvijek traba respektirati. Pogotovo što smo prilično ispuhani i umorni nakon pobjede protiv Panathinaikosa. Oni su imali čak sedam dana za pripremu utakmice, mi ćemo protiv njih morati istrčati na parket za manje od 48 sati. Tražili smo odgodu za nedjelju, nismo dobili. No, ništa to ne znači, idemo u svakoj utakmici na pobjedu.\”

Cibona.com je i za ovu utakmicu pripremila ulaznice za vjerne posjetitelje, a sretni dobitnici su:


° Mario Schwab
° Mate Koludrović
° Irena de Martini
° Ivan Miloloža
° Goran Ivanac
. Čestitamo:-)!