Cibonaši su nakon poraza od Maccabija bili svjesni svoje loše izvedbe u 10. kolu EL. Nakon što je odgledao snimku susreta trener Dražen Anzulović dao je svoj komentar tekme:\”Prebahato smo ušli u taj meč. Iako sam upozoravao da će se Maccabi zbog prvog susreta u Tel Avivu napaliti na nas, jer smo ih držali u šaci do kraja, moji igrači kao da to nisu dovoljno ozbiljno shvatili. Išli su se nadigravati s njima, a tu nemamo doista nikakvih šansi.\”

Može li se iz ovog susreta ipak izvući kakva pouka?: \”Može. Odgledat ćemo još jednom snimku, ukazati na pogreške koje, nadam se, takve više nećemo raditi. Ta je utakmica iza nas, okrećemo se susretima koji slijede.\”

A slijedi Bosna i AJ Milano, obje u gostima: \”Dva nezgodna gostovanja. U Sarajevu će sigurno biti puna dvorana i tradicionalno vruća atmosfera. Njima je ta utakmica, između ostaloga, važna i za hvatanje priključka glede Final Eighta. Nakon poraza od Maccabija idemo u Sarajevo po pobjedu, kako bi u Milano išli spremniji i stabilniji. Poraz od Izraelaca nije nas pokopao niti destabilizirao, svjesni smo njihove snahe i naših trenutnih mogućnosti.\”

Uz sve to, problemi s ozljedama nikako ne prestaju:\”To nažalost više i nije neka novost. Jurice Žuže nema, tako da smo tanki na centarskim pozicijama, Damir Markota i Davor Marcelić igrali su pod blokadama i ne znam kakav je njihov trenutni status. I neću znati do odlaska za Sarajevo u subotu. Srećom, Marino Baždarić se vraća, dao su mu dovoljno minuta (26:45) protiv Maccabija koje je solidno iskoristio. Zapravo mi je najviše žao zagrebačke publike, napunili su dvoranu a mi nismo bili pravi. No, zato su barem istinski uživali u igri Maccabija. Nadam se da ćemo ih već u sarajevu razveseliti novom pobjedom.\”