Pred utakmicu 6. kola EL u kojoj Cibona dočekuje Olympiacos (četvrtak, 18:30) trener Anzulović se osvrnuo na utakmice protiv Barcelone i Širokog:\”Nakon dosta problema, teških putovanja u Barcelonu i Široki, napokon smo imali dan odmora u ponedjeljak, tako da smo imali vremena spremiti se za vrlo važnu utakmicu protiv Olympiacosa. Sretan sam što mogu računat na sve igrače osim Žuže. Baždarić je odigrao prvu utakmicu u nedjelju nakon velike stanke i nadam se da će se u momčad uklopiti vrlo skoro. Što se tiče suparnika, imaju 10 vrlo dobrih igrača i odlično su pokriveni na svim pozicijama.\”

Markota je dao recept za pobjedu protiv Grka:\”Moramo biti 100% unutra, koncetrirani i motivirani ako želimo do pobjede. Bitno je da utakmicu družimo u viskom ritmu, pokažemo sportsku agresivnost u obrani i pametni u napadu. Jednio tako možemo nastaviti pobjeđivati kod kuće.\”

Utaknica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 18:30 sati, a danas poslije podne biti će izvučena imena dobitnika ulaznica Nagradne igre Cibona.com-a!

Još nije kasno da se prijavite;-)