Pred utakmicu 4. kola EL u Tornju je održana pressica na kojoj su trener Anzulović i jedan od boljih igrača u posljednje vrijeme, Damir Markota dali svoje viđenje sutrašnje utakmice.

Drazen Anzulovic:\”Mislim da je Milano opasna momčad, iako još nisu dosegli visoku kvalitetu u igri ove sezone. Imaju dosta vrlo kvalitetnih igrača, koji još nisu u potpunosti uigrani. U svakom slučaju, ne smijemo se opustiti i ne smijemo previše razmišljat o njihovm problemima, jer i sami imamo svojih briga. Cilj nam je odigrati odličnu obranu i pokušati spriječiti njihov vanjski šut. I dalje imamo problema s ozljedama, ali u svakoj utakmici idemo na pobjedu.\”

Markota je kratko dodao:\”Ključ pobjede je igra u obrani. Svaki put kada smo igrali čvrstu obranu, imali smo šansu za pobjedu, bez obizra protiv koga samo igrali .Milano je odlična momčad i moramo biti ozbiljni 40 minuta. Nadam se, uz pomoć naših navijača, novoj pobjedi u EL.\”

Zula ne može računati na Baždarića i Žužu, ali može računati na podršku 5 sretnika koji su dobili ulaznice za sutrašnju utakmicu. To su:
° Sandro Manhart
° Ljerka Ivanković
° Ivan Perković
° Darko Konjiković
° Jasna Horvat

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.

Utakmica je na rasporedu sutra (srijeda, 23.11.2005) s početkom u 18:30 sati.