Na pressici uoči tekme, Anzulović je rekao: \”Analizirali smo loše strane utakmice protiv Zagreba u 1. kolu Goodyear lige. Bilo je dobrih perioda, ali i puno padova u igri. Htjeli bismo stoga protiv Bosne na otvaranju sezone u našoj dvorani odigrati jednu pravu, dobru utakmicu. I zabilježiti pobjedu, naravno. Ne zavaravamo se pobjedom u Dubrovniku jer velika razlika je ipak između pripremnih utakmica i onih natjecateljskih.\”

Anzulović na raspolaganju ima 13 od 15 igrača pod ugovorom: \”Baždarić je tek počeo lagano trčati i šutirati, no, s obzirom na ozljedu ligamenata još je teško reći kada bi se mogao ozbiljno priključiti momčadi. Davison je iz dana u dan sve bolje, slijedeći će tjedan obaviti ultrazvuk prepone pa ćemo tada moći određenije reći kada će nam se priključiti.\”

O Bosni je komentar rekao Zulin pomoćnik Dario Giergia. \”S obzirom na prošlu sezonu Bosna je kvalitetnija. Igraju agresivno u obrani, deklasirali su Zvezdu u 1. kolu, otjerali ih od koša. Imaju odličnu tranziciju prema naprijed.\”

Jurica Žuža, koji će imati zasigurno okrešaja pod koševima s teškim centrom Williamsom zbori: \”Bosna je solidna momčad koja ipak puno bolje igra kod kuće nego u gostima. Williams nije toliko okretan centar koliko je nezgodan u traženju pozicije u reketu, jer ga je teško izgurati.\”