Večeras se u Trnskom igra drugi susret polufinala u kojem se sastaju Zagreb i Cibona VIP.Nakon iznenađujućeg poraza u Draženovu domu, Cibona večeras mora dobiti, te tako izboriti \”treću\”.
Cibonu je u prvoj utakmici dotukao šut trojice raspoloženih igrača: braća Tomas i Miljković. Istina je, da ako je spomenuta trojka raspoložena teško će bilo koja momčad slaviti protiv Zagreba. Ndajmo se da to večeras neće biti slučaj.

Sa strane Zagreb, tekmu je najavio bivši cibonaš, Dževad Alihodžić:\”Cibona još uvijek ima kvalitetan sastav i oni su favoriti. Mi smo u četvrtak pogodili sve, oni ništa i to se u nedjelju može okrenuti. Nakon poraza imat će motiv više, neće se olako predati i svi smo toga svjesni. Naprosto sumnjam da Vukovi mogu dvije utakimice zaredom odigrati slabo\”.

Zula je dao svoje viđenje večerašnje tekme:\”Prije svega moramo se orijentirati na obranu. Moramo spriječiti vanjski šut Zagreba to jest moramo ga svesti na što manji postotak. Teško je igrati kad ti protivnik ima šut iznad 60 posto. I skok, ako tu steknemo prevlast zaustavit ćemo kontranapad Zagreba, jer pošto su mlađi mogu više i brže trčati. Na našoj je strani veliko iskustvo igranja stresnih utakmica, moji su igrači imali puno susreta u kojima je siutacija izgledala bezizlazna\”.

U drugom paru polufinala, sastaju se Split CO i Zadar, uz prijenos na HTV2 (17:45)