Trener Climamia Jasmin Repesa: “Peta pobjeda je vrlo bitna, jer je siječanj vrlo težak mjesec u koji možemo ući puni samopuzdanja. Nismo bili u ritmu u prvom poluvremenu, ali smo u drugo ušli odlično, s agresivnom obranom i puno kontri. Zadovoljan sam jer smo upisali nova dva boda, dok se nitko nije ozljedio. Smodiš? Vrlo nam je važan, a nakon gubitka kilaže nije isti kao lani.

Branič Climamia Milos Vujanic: “Prvi put sam igrao protiv Popovića, koji je odličan igrač, vrlo brz i igra odlično pick&roll. Ipak, mi smo pobijedili i to nam je vrlo važno. Skoro smo sigurni u Top16, i buduće utakmice moćemo igrati puno lakše. Unatoč tome, i budućim susretima idemo 100%.

Branič Climamia Gianmarco Pozzecco: “Ovo nije bila lijepa utakmica kao dosadašnje, ali smo upisali pobjedu. Moramo zahvaliti Smodišu koji nas odlično vodio na parketu. Unatš tome, nama je cilj biti prvi u skupini, da bi imali lakšu skupinu u TOP16 dijelu natjecanja.

Trener Cibone VIP: “Igrali smo dobro u prvoj četvrtini, kontrolirali smo skok i njihv protok lopte. U trećoj pak, imali smo problema u skoku i u obrani 1na1, puštajući njihove šutere. Po mom mišljenju, Climamio je jedna od tri najbolje momčadi Europe, pogotovo u napadačkom dijelu. Da bi ih dobili, moramo igrat 40 minuta odlično, ne samo 20.

Branič Cibone VIPMarko Popovic: “Igrali smo dobro, ali smo popustili u koncetraciji na samo 2-3 minute i više se nismo mogli vratiti. Znali smo kako treba igrat, ali to smo morali provoditi u djelo svih 40 minuta. Čestitao bi Repeši na odličnom radu u Bologni, a mi se sada okrećemo utakmici protiv Partizana.

Krilo Cibone VIP Marin Rozic: “Bila je dobra utakmica, pokazali smo da možemo igrat i protiv Climamia. Bilo smo u igri 2 četvrtine, ali smo u trećoj napravili previše grešaka u obrani pustivši ih da u miru gađaju iza crte od 6,25. To nas je koštalo ovog poraza.