Pressicu je otvorio gostujući trener, Božo Maljković:”Prije same utakmice, sam dao svoje viđenje večerašnje utakmice, i nisam pogriješio: utakmice protiv igrača s ovih prostora nisu lake, a mi to shvatimo tek kada odemo raditi u strane lige. Cibona je vrlo dobra momčad, igrači su vrlo dobri. Poraz od Olympiakosa, poraz od Efesa, sve je to bila slučajnost: Cibona je U tim susretima imala pobjede u svojim rukama, no bez barem malog faktora sreće nisu upisali 4 boda. Vjerujem da je Cibona ovom pobjedom skoro siguran klub u TOPu 16, još nisu 100% unutra, ali su vrlo, vrlo blizu. Nas to tek očekuje.”

Dražen Anzulović, trener Cibone VIP:”Igrači su ostavili srce na parketu, krvarili su na parketu i to nam je donijelo nova dva boda. Mislim da nije mogao biti lijepši poklon za naše navijače koji su nas večeras stvarno podržali, bez njihovr pomoći ne bi mogli.”

Novinare je zanimalo kako reagira Real, kada se na Bullocku igra pressing i što Maljković misli o vezi Popović-Žižić:”Na Bullocku se često igra prljava obrana, što večeras nije bio slučaj. Cibona je odigrala odličnu obranu na Bullocku, koji je moj najvažniji igrač. Mislim da su tu nekorektno pomagali centri Cibone, što mi nismo kaznili.
Što se tiče Popvića i Žižića, uigrane tandeme nije lako zaustaviti. Meni nije jasno kako Popović nije prošao u Pamesi, mislim da ima kvalitetu za našu ligu. Žižić je odličan igrač koji može pomoći bilo kojoj momčadi u EL”

Na red je došao Zula:”Bojao sam se da nećemo izdržati do kraja. Ipak momci su izdržali i ja im na tome još jednom čestitam. Mi smo cijelu utakmicu imali prednost, Real nas niti u jednom trenutku nije ugrozio tijekom 40 minuta. Ako dobiješ momčad koja ima najboljeg napadača i najboljeg obrambenog igrača Eurolige s 15 razlike to dovoljno govori.
Hvala navijačima na posjeti, i ovim putem želim poželjeti svima sretan i blagoslovljen Božić.”