Pred utakmicu 2. kola EL u kojoj u goste Ciboni dolazi Olympiacos, održana je pressica na kojoj su, uz glasnogovornika kluba Ivana Jurkovića nazočili i trener Anzulović te asistent za pobjedu protiv Reala, Marko Popović. Zula je najavio susret komentirajući prošli tjedan:“Imali smo težak tjedan i na žalost nismo uspjeli proći bez ozljeda. Još uvijek čekamo liječničke nalaze za Longina i Morovića, ali se nadam da ozljede nisu ozbiljne. Poznajemo Olympiacos, iako je tim kompletno promijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Imaju dva kvalitetna ‘amera’, ali pitanje je kako će se oni prilagoditi Eurpskoj košarci. Opasni su izvana, ali ne smijemo iz tog razloga zanemariti ostale dijelove njihove igre.“.

Pop je dodao slijedeće:”Momčad se diže iz kola u kolo, ali smo još uvijek čvrsto na zemlji. Ako ne pobijedimo Olympiacos, pobjeda u Madridu neće značiti ništa. U EL domaće utakmice se ne smiju gubiti. Očekujem punu dvoranu i malo sreće što bi nam donijelo i drugu pobjedu ove sezone“.

Za prvu utakmicu EL, Cibona.com nagrađuje svoje posjetitelje s čak deset puta po 2 ulaznice! Postupak je svima poznat: click&send:-). Sutra ćemo izvući sretne dobitnike i objaviti njihova imena. Skrećemo pađnju na jednu novost u odnosu na prošlu sezonu: ako netko od izvučenih posljetitelja dva puta u sezoni ne podigne ulaznice dolazi na tzv. “crnu listu” i do kraja godine neće dobiti ulaznice, jer nam je želja da što više prijatelja Cibone VIP dođe na utakmice. Stoga, ako ne možete doći, pošaljite mail na vrijeme kako bi nekog drugog razveselili s 2 karte.