Gostujući trener, Jose Vincente otvorio je pressicu:”Čestitke Ciboni, odigrali su dobru utakmicu i zaslužili su pobjedu. Sve je krenulo nizbrdo kada smo počeli razmišljati o Ciboninoj obrani, tada smo zaboravili igrat košarku. Propustili smo priliku za pobjedu u gostima, ali morat ćemo se za nju izboriti neki drugi put.

Trener Cibone VIP, Dražen Anzulović:”Najprije bi čestitao igračima na pobjedi, radili smo teško svih 40 minuta. Nas mora svaka pobjeda u el veseliti, i to mora svia biti jasno. Ne treba se zavaravati, nismo igrali dobro. Jedino što me zadovoljilo je zonska obrana. Mislim da smo više željeli pobjedu svih 40 minuta, i to nam se na kraju vratilo, ubacili smo neke šuteve u samom kraju utakmice i to je presudilo.

Skok u obrani i u napadu:”Poljak iz taktičkih razloga igrao samo 9 minuta, a Rozić je igrao koliko smo ga večeras trebali. Navode iz novina neću komentirati, ja iza svoji riječi stojim. Neki članci u novinama motiviraju igrače na krivi način. Mi smo odgovorni da sve mlade igrače razvijamo, mi moramo od njih stvori vrhunske igrače. Što se tiče Popa, to je ono što ja govorim tijekom cijele sezone: svaki put će netko drugi iskočiti. Danas je to bio Pop, ali ono što ja želim da je jedan igrač ubaci više od prosjeka, ali i da imam 2-3 igrača s 15ak koševa.