Cibona VIP lako je došla do pobjede protiv Zagreba. Uvodnih 14:0 u 4. minuti dalo je nagovjestiti konačnog pobjednika. Ipak, domaćini se malo opuštaju i na odmor se odlazi pri rezultatu 50:43. Anzulović njie bio zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, i “jezikova juha” u svlačionici je rezultirala sa krajnjih 112:78 (visokih +34 razlike).

Cibona je dominirala pod košem (48:19), a Zagreb je bio u igri dok je igrao MarkoTomas.
Budući da je Pop sinoć iskrenuo skočni zglob, Morović je dobio i iskoristio priliku. Pristojnu minutažu dobio je i Omerhodžić.

Na pressici, trener Zagreba Andrej Tesla rekao: “Cibona nas je dobila u svim segmentima igre i potpuno zasluženo pobijedila. Moja je momčad još mlada i nezrela, ne mislim biološki već mentalno.

Drazen Anzulović, trener Cibone VIP: “Ozbiljno smo shvatili protivnika, ali prvi dio nije bio na visini. Zato sam drugim poluvremenom jako zadovoljan. Dozvolili smo im kontranapadima i otvorenim šutevima da se vrata u susret u prvom poluvremenu, nakon 14:0. Zapravo, više od svega brinu me ozljede, pobjeda je ipak bila očekivana. Čestitam igračima na pristupu.“