Cibona VIP sutra s početkom u 20:40 igra susret 4. kola EL u kojem će pokušat doći do druge pobjede. Sutrašnji protivnik je Estudiantes, a Zuli i ekipi neće biti lako jer ozljede i dalje muče momčad. Naime, Sesar je najmanje 10 dana van terena, dok Joke još vuče laganu ozljedu od susreta protiv Heliosa. Ipak, cilj je jasan: pobjeda.

Dražen Anzulović: “Estudiantes je stvarno jaka momčad i mi moramo pronaći riješenje za njihovu tvrdu i agresivnu igru. Priča je ista – momčad koja uspije voditi utakmicu u svom smijeru doći će do pobjede. Imamo problema s ozljedama, ali moramo učiniti sve da pokrijemo nedostatke i da navijačim pružimo hrabru i odgovornu igru. Moramo zaustaviti njihove vanjske igrače i moramo kazniti svaku njihovu grešku.

Jedan od ponajboljih igrača u ovoj sezoni, Andrija Žižić je rekao:”Nalazmo se u situaciji koju smo očekivali prije početka sezone. Na žalost, iako smo sada smo mogli biti na čelu skupine s tri pobjede, situacija je skoro obrnuta. Ovo je utakmica koju ne smijemo izgubiti. Uz pomoć naših navijača nadam se da ćemo do 2. pobjede.