Večeras Cibona gostuje u Jazinama kod Zadra u 3. kolu Lige za prvaka. Utakmicu je najavio Joke Vranković koji je igrao u dresu Zadra, a danas je član Cibone:”Uvijek je u Jazinama bilo pakleno! Onda je cijeli Zadar na nogama, sve poludi. Tako će sigurno biti i večeras. Goodyear liga je za Zadrane završila bez Final foura, u finalu Kupa u Jazinama ih je svladao Split, osvajanje prvenstva Hrvatske je jedini trofej kojega mogu osvojiti ove godine. Znam da ih je dodatno napalio dolazak velikog košarkaškog ratnika Veljka Petranovića, veterana koji je još 1986. godine slavio dosad najveći trijumf Zadra nad Cibonom, osvajanje naslova državnoga prvaka u Zagrebu u odlučujućoj utakmici finala play-off-a”
Joke je prokomentirao i završetak natjecanja u EL:”Plasman u 16 najboljih je naša realnost. CSKA je ipak najjača momčad u našoj skupini, zasluženo su prošli na Final four. Veseli me činjenica da smo u uzlaznoj formi, to je dobar znak pred večerašnji derbi, ali i uoči Final foura Goodyear lige u Zagrebu gdje pucamo na prvo mjesto.”

Što se tiče večerašnje utakmice, Vranković daje 50% šansi svakoj momčadi, ali….”Možda je najrealnija prognoza – svakome po 50 posto izgleda. Ali, ipak mislim da smo bliži pobjedi. Imamo veći broj kvalitetnih igrača, “dužu klupu”, što je u ovakvim utakmicama vrlo važno, često i presudno…”

Utakmica je na rasporedu večeras u 20:00 sati bez prijenosa na HTVu.