Cibosi su pokazali da žele pobjedu u drugom dijelu natjecanja EL. Večeras su svladali Olympiacos u gostima polaganjem Marka Popovića 3 sekunde prije kraja susreta za konačnih 68:70.
Najbolji strijelac u Ciboni večeras bio je Žižić s 19 koševa i 7 skokova, Popović je ubacio 15, Mance 13. Kod domaćina odličan je bio Bagarić s 16 poena.

Obje momčadi su krenuli opušteno, kao da su željeli pružiti publici dobru košarku. U tom dijelu susreta iskazao se Mance s 10 koševa za prednost Cibone nakon 10 minuta igre od +6 (19:13). Kako obrane nisu bile na visini, Bagarić je publici priuštio nekoliko “moćnih” zakucavanja.
Koševima Liadelisa (8) i Wolkowyskog (9) domaćina dolaze do od 27:26. Cibona tada nije izgledala dobro i na odmor se otišlo pri rezultatu 39:31. U svlačionici je Zula očito uspio motivirat igrače koji su od prve sekunde drugogo dijela krenuli agresivno. To je donijelo sustizanje domaćina na samo -3 (53:50). U tim trenucima Pop je odigrao odlično, ubacivši i “svoju” tricu. Tri minute prije kraja susreta Cibona ima prednost od 4 koša 66:62.
Ipak, samo 30 sekundi prije kraja susreta Gorenc ubacuje dva bacanja za 68:68, da bi nakon toga Popović u zadnjoj sekundi napada, preko Bagarića položio za pobjedu na drugi obruč.