Cibona VIP sutra igra utakmicu 3. kole Eurolige protiv grčkog Olympiacosa s početkom u 20:10 sati.
Grci su u regularnom dijelu imali jednak omjer pobjeda i poraza (po sedam), da bi u TOP16 natjecanju ubilježili, kao i Cibona, dva poraza. Povodom utakmice u Tornju je održana pressica na kojoj su trener Anzulović i Marijan Mance dali svoje viđenje sutrašnje utakmice. Prvi na redu bio je Zula:”Olympiacos je imao loš start u EL, ali su u drugom dijelu regularnog dijela natjecanja pokazali da znaju igrat košarku. Šakota rotira 8 priznatih i odličnih igrača. Što se tiče nas, Žižić i Rimac su spremni, ali Sesar neće biti u momčadi. Bio je bolestan skoro dva tjedna, izgubio je 5 kilograma i psihički nije spreman. Iako smo izgubili dvije utakmice ne predajemo se.”
Mance je kratko dodao:”Imamo priliku ubilježiti prvu pobjedu u TOP16 i moramo je iskoristiti. Igrali smo dobro protiv Taua i CSKA, ali nismo imali sreće koja nužna u takovim susretima. Te smo utakmice igrali bez Mamića i Penna, te bez Rimca i Žižića protiv CSKA. Olympiacos je također izgubio dvije utakmice i vrlo su motivirani doći do prve pobjede, ali vjerujem da ćemo i sutra igrati odlično kao i do sada na domaćem terenu.”

Cibona.com je i za ovu utakmicu pripremila pet puta po dvije karte, a sretnici su:Vlatka Semenčić, Vedran Mavrlja, Hrvoje Ćosić, Branimir Ladušić & Danijel Kučak.
Čestitamo!