Cibona VIP sinoć je poražena od Pivovarne Laško 95:91. Loše rasploženje cijele momčadi i odličan šut za tricu gostiju iz Laškog približio je slovence FF turniru.
Ipak, Cibona je skoro pobijedila u utakmici u kojoj je samo dvije minute prije kraja imala -15 (74:89). Četrdesetak sekundi prije kraja susreta minus je bio od devet koševa (81:90), no gosti su u posljednjih 70 sekundi promašili čak osam slobodnih bacanja (4/12) i pružili im priliku. Kus je brzo iskoristio jedan napad, Krasić i Mance pogodili su trice, pa je Cibona osam sekundi prije kraja imala napad za pobjedu. Krasić i Štimac bili su već na slobodnim tricaškim pozicijama, ali Kus nije probio zonski presing. Udvojeni Cibonin razigravač izgubio je loptu i Zagrepčani su zasluženo izgubili (91:95):” Lopta mi je ispala, pa sam se pokušao izvaditi driblingom iza leđa, no nije uspjelo. Nažalost, imali smo puno problema u individualnoj obrani, lagano su nas prolazili, pa je dolazilo do pomaganja, a oni su to kažnjavali dobrim vanjskim šutom.”
Gosti su, uz slabo Cibonino branjenje igre dva na dva, iz 32 pokušaja postigli čak 16 trica. Tu su dominirali Mišković i Joksimovič sa pet tj. šest dalekometnih ubačaja. Joksimovič je odigrao utakmicu sezone, Mance i Kus ga nisu mogli zaustaviti, pa je ubacio 29 koševa. Mišković je dodao 19 te Dojčin 23 koša. Zula je samo kratko rekao:”Kada primite 95 koševa onda obrane nije ni bilo.” Treba napomenuti da na parketu nije bilo ni Rimca ni Sesara (obojica imaju bronhitis) te iskusnog Vrankovića kojeg je Anzulović čuvao za Moskvu. Popović se trudio, uz devet koševa oteo je i tri lopte i pet puta asistirao, no još nije onaj Pop kakvoga Zula treba.