Trener Cibone VIP, Dražen Anzulović:”Najvažnija stvar je da smo osvojili dva nova boda. Odlično smo otvorili utakmicu, da bi nakon toga u glavama igrača došlo do sindroma “lako ćemo”. Split je momčad s puno talenta, i ako im se dozvoli da se razmašu mogu biti vrlo neugodni.”
Gostujući trener, Jure Zdovc:” Čestitke Ciboni, ne samo na večerašnjoj pobjedi nego na nizu koji, na našu žalost, još uvijek nije prekinut. Nadam se da će niz pobjeda nastaviti i nakon večerašnje utakmice. Pretrčali su nas, nadskakali su nas… Jednostavno su bili bolji u svim segmentima igre.”
Što Zdovc očekuje od Velja Mršića:” Sigurnost i iskustvo koje Veljko ima, bitan je faktor za naše mlade igrače, prije svega mislim da Ukića i Kedžu. Najviše problema imamo ispod koša što se večeras i vidjelo. Nemamo teškog centra, svi su premekani.”

Zula je dao i svoje viđenje budućih utakmica za prvaka Hrvatske:”Split će sigurno biti bolja momčad nego što smo je danas vidjeli. Promijenili su način igre, i u ritmu srijeda-subota nije lako trenirat.”

Pressica pred utakmicu protiv Partizana je sutra, kada ćemo saznat i više detalja za vrlo bitnu utakmicu Eurolige.