Prva utakmica 9. kola skupine A Eurolige odigrat će se suta (srijeda) u 20:40 sati. U Dom Dražena Petrovića dolazi aktualni prvak Europe Barcelona. Na održanoj pressici Anzulović je rekao:”Barcelona je izgubila utakmicu zadnjeg kola u domaćem prvenstvu, ali su igrali bez Bodiroge i Femerlinga, te su ubacili samo 56 koševa. To nije realna slika, gledao sam utakmicu protiv Rome koja je bila jedna od najboljih utakmica ove sezone. Mi se nećemo predati, te ćemo uz hrabru igru ići na pobjedu, koja nam je vrlo bitna. Vrlo važan faktor su naši navijači koji su nas fantastično podržali protiv Zvezde. Uz takvu podršku možemo pobijediti svaku momčad, pa tako i prvaka Europe, veliku Barcelonu.”

Najbolji igrač u susretu protiv Zvezde i jedan od najboljih u zadnje vrijeme, Sconnie Penn je dodao slijedeće:”Odigrao sam nekoliko dobrih partija na koncu 2003. i na početku 2004. godine, jer sam igrao bez pritisika. Ali ja nisam važa, pojedinac ne donosi pobjedu Cijela momčad mora odigrat odlično ako želimo do pobjede,a pobijediti moramo kako bi nadomjestili poraze na gostujućim terenima. Prava motivacija za dobru utakmicu je činjenica da su navijači uz nas, dati ćčemo sve od sebe kako bi svi na kraju slavili pobejdu nad prvakom Europe. Vjerujem da je to najbolji način da im se zahvalimo na podršci koju nam pružaju.”

Dobitnike nagradne igre objaviti ćemo sutra priuje podne, a svi koji ne budu imali sreće karte mogu nabaviti u FanShopu već danas i na blagajni kluba pred početka susreta.