Ciboni VIP u goste sutra dolazi dobro poznata Union Olimpija u 7. kolu EL. Tim povodom je danas održana pressica u klubu, na kojoj je trener Anzulović rekao:”Imamo problema s ozljedama, tako da ćemo tek vidjet tko će biti spreman za sutrašnji susret. Mamić neće igrat, ali će Kus vjerovatno biti spreman iako nije jučer trnenirao. Ovo je za nas “must win” utakmicaa, a uvjeren sam da se moja momačd može nositi s pritiskom. Dobili smo Olimpiju u prvom kolu GYL dosta lako, ali nas to ne smije zavarati. Kao i uvijek, ako pružimo 100% doći ćemo do nova dva boda.”

Oporavljeni Kus je kratko dodao:”U goste nam ne dolazi Olimpija koju smo dobili u prvom kolu GYL. Zajedno su dulje vrijeme i igraju bolje iz kola u kolo. Tu je i novi igrač, Oyedeyi, ali ne vjerujem da će igrati važnu ulogu u sutrašnjem susretu. Dobro se poznajemo, igrali smo puno puta međusobno tako da nema tajni. Tim koji će igrat bolje u obrani i koji bude više trčao slaviti će nakon 40 minuta.”

Utakmica je na rasporedu sutra (srijeda) s početkom u 20:40 sati, a karte se mogu kupiti u FanShopu i na blagajni pred početak utakmice, a pet najsretnijih će karte osvojiti na našim stranicama (rezultati nagradne igre biti će objavljeni sutra na našim stranicama).