Na pressici u Tornju pred utakmicu protiv Partizana (Beograd, 27.11.2003), Anzulović se osvrnuo na poraz u zadnjem kolu GYL:”Imali smo problema u zadnje dvije utakmice GYL, a izgubili smo utakmicu u kojoj smo imali 22 koša prednosti (protiv Reflexa), ali sve je to iza nas. Koncetrirani smo na utakmicu protiv Partizana u četvrtak.
Imaju dva odlična amerikanca Browna i Housa koji su se odlično prilagodili igri. Svih 8-9 igrača koje Vujošević “vrti” igraju i daju 100% svih 40 minuta. Rekao sam prije i ponoviti ću: mi moramo igrati 40 minuta maksimalno koncetrirani i nikako ne smijemo dopustiti pad koncetracije koji nas je pratio u prijašnjim susretima EL i GYL. Ako nisi 100% unutra ne možeš dobiti nikoga!”

Mance je samo kratko dodao:”Igramo protiv najvećeg iznenađenja naše skupine. Dobili su Ulker i Virtus, dok su u Ljubljani bili blizu pobjedi, tako da su skoro imali omjer 3:0 u EL. Igraju kao momčad i nikome neće biti lako pred njihovom publikom. Ako želimo doći do nova 2 boda i do prve pobjede u gostima morat ćemo se jako potruditi!”
Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20:40 sati.