Košarkaški klub Cibona VIP i ove sezone najvjernijim navijačima, koji se odluče kupiti godišnju ulaznicu za plavi teleskop poklanja posjete na sve utakmice Ožujsko lige (regularni dio i doigravanje) i drugog kruga Eurolige. Godišnje ulaznice krenule su u prodaju po cijeni od 790 kuna.
Novost je i godišnja ulaznica za naše mlade navijače do 18 godina koji mogu kupiti iskaznicu za žuti sektor po cijeni od 390 kuna za sve utakmice.
Pojedinačne ulaznice za sezonu 2003/2004 za Euroligu imat će cijenu od 40 kuna za crveni i plavi sektor, te 20 kuna za žuti i zeleni sektor, dok će ulaz na utakmice Goodyear lige imati istu cijenu. Budući da je u ta dva natjecanja zajamčeno 18 utakmica u KC Dražen Petrović, godišnja se ulaznica isplaćuje već u prvom dijelu sezone, dok je cijeli drugi dio sezone ponovno poklon najvjernijim navijačima.
Ulaznice se prodaju u Fotex i Cibona VIP Fan shopu u Passageu Cibone, svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 15. Iznos od 790 kuna plativ je i čekovima u dvije rate, a svakog kupca godišnje ulaznice očekuje poklon ? REPLIKA DRESA CIBONE VIP.