Sedmog lipnja 2003. godine navršilo se deset godina od smrti jednog od najvećih svjetskih košarkaša svih vremena ? Dražena Petrovića, čovjeka koji je svojom igrom, ponašanjem i rezultatima pomicao granice i praktički spojio košarkašku Europu i SAD.
Košarkaški klub Cibona VIP, u suradnji s Draženovom obitelji i Hrvatskim košarkaškim savezom, obilježit će deset godina bez Amadeusa prigodnim spektaklom u srijedu 18. lipnja 2003.
U Košarkaškom centru Dražen Petrović susrest će se Hrvatska 92, selekcija sastavljena od igrača koji su sudjelovali u povijesnom rezultatu hrvatske košarke u Barceloni (Rađa, Vranković?), te aktualna reprezentacija Hrvatske koju očekuje nastup na EP u Švedskoj, a predvodit će je NBA zvijezda Gordan Giriček. Prigodni program u dvorani počinje u 19,30, a utakmica u 20 sati i 15 minuta.
Ulaznice za ovaj košarkaški spektakl već su u prodaji od ponedjeljka, na tri prodajna mjesta: Fotex i Cibona VIP fan shop u passageu Cibone, Integral pothodnik i Fan club Cibona Vrapče (caffe Ipon).
Cijene ulaznica, dizajniranih kao trajni suvenir, su 30 i 50 kuna, a svaki će kupac uz ulaznicu dobiti i prigodnu majicu.
Molimo sve Draženove štovatelje, navijače i prijatelje, da što prije dođu i nabave svoju ulaznicu, zbog izuzetnog interesa koji vlada za utakmicu.