Sutra se u Ciboni igra još jedna utakmica u kojoj će Dražen imati glavnu riječ. \”Suparnici\” će biti današnja reprezentacija Hrvatske koju će predvoditi Giriček i Popović te na klupi Neven Spahija dok će s druge strane ekipu koja je 1992 osvojila srebro u genijalnom finalu protiv jedinog Dream Teama: Rađa, Stojko a na klupi trener aktualnog prvaka Hrvatske Petar Skansi.

Spahija neće imati na raspolaganju Vujčića što i ne zvuči tako loše da se ne zna da Vujo vjerovatno neće biti sposoban za EP u Švedskoj… Spahija je u Giričeku i Vujčiću imao odlične igrače pod košem i izvan njega što se sada ne može reći.
U Tel Avivu Vujo je ptišao pod nož i nakon operacije se osjeća vrlo umorno, dobro ali i šokirano:\”Šokirao sam se kad sam mi je doktor rekao koliko će trajati oporavak. Pitao sam ga hoću li imati kakvih problema, jer se sredinom srpnja moram priključiti pripremama reprezentacije, a on me samo pogledao i rekao \’Nikola, budi sretan ako početak nove sezone dočekaš spreman\’. Prvih 10 tjedana ne smijem ni pomisliti o košarci, ili bilo kakvom kontaktu, jer posljedice mogu biti fatalne. Nakon toga, mogu početi s laganim treninzima, ali još uvijek s velikim rizikom. Riječ je o nosnoj kosti koja mora izrasti, a ako dobijem neki udarac i kost se slomi prije nego ojača, čeka me puno duža pauza i još veći problemi.\”

Što se tiče sutrašnje utakmice, karte se već odavno nalaze u prodaji po cijeni od 30 i 50 kuna (karte su dizajnirane kao trajni suvenir), a svaki će kupac uz ulaznicu dobiti i prigodnu majicu (na ulazu u dvoranu).