Cibona VIP je prije nekoliko minuta na pressici predstavila novog trenera koji će klub voditi tijekom slijedeće tri sezone. Dražen Anzulović je nakon klupe Zagreba prešao Savu i došao u Cibonu ponovno vratiti na vrh domaće košarke ali i napraviti korak više u Euroligi. Zula je na samom početku rekao slijedeće:?Zahvaljujem upravi, direktoru Miličeviću i sportskom direktoru Nakiću na povjerenju. Nisam novi u klubu, dobro poznam ljude i sredinu i svjestan sam da su ambicije Cibone VIP uvijek najviše – biti u vrhu ili na samom vrhu natjecanja u kojima se nastupa. Moja je želja povratak imagea koji je Cibona nekada imala, odnosno pokušaj da svaka naša utakmica bude pravi praznik u Zagrebu. Pokušat ćemo stvoriti i nove igrače, ali Cibona VIP ne trpi alibije već samo rezultate. Ovo je veliko priznanje za mene.?

Anzulović će biti uz momčad do 10. srpnja kada počinje mali odmor, a nastavak priprema počinje 10. kolovoza kada će cijela momčad otići na visinske pripreme. Tijekom tog razdoblja Cibona će odigrati i 10 do 15 pripremnih utakmica.

Što se tiče igračkog kadra, novi trener nije govorio o imenima dok ne obavi razgovore s svakim igračem. Tek nakon tih razgovora, znati će se tko ostaje a tko je višak.