Pred sutrašnju utakmicu 6. kola Eurolige u Tornju je održana pressica. Iako eventualno slavlje protiv CSKA nema veliku važnost budući da se zna sudionik FinalFour turnira u Barceloni iz naše skupine (to je sutrašnji Cibonin suparnik, momčad CSKA) ekipi bi dobro došla injekcija samopuzdanja.

Cibona je napokon na treningu bila kompletna i trener Petrović je zadovoljan tijekom oporavka Mateja Mamića, budući da je on vrlo bitan igrač i u napadu i u obrani. Međutim Matej nije siguran za sutrašnju utakmicu:\”Zadovoljan sam jer sam sinoć napokon imao kompletnu momčad na treningu nakon puno vremena. Mamić se oporavlja vrlo dobro ali nisam siguran da li će sutra igrati. Nažalost, utakmica protiv Rusa nije odlučujuća ali mi ćemo je odigrati kao da se borimo za prvo mjesto I za plasman na FF. Ovo je dobra prilika da se momčad pripremi za domaće prvenstvo koje će ove godine biti uistinu teško.\”

Na izjavu se nadovezao i prvi centar Cibone VIP, Nikša Prkačin:\”Ne možemo biti nezadovoljni ovogodišnjim rezultatima u Euroligi, a normalna je stvar da frustrira činjenica da ne idemo na FinalFour iako smo bili jako blizu pobjedama u sva tri gostujuća poraza. Želim pobjedu jer nije isto završiti sezonu s omjerom 3:3 ili 2:4.\”

Utakmica je na rasporedu sutra (srijeda, 16.04.2003.) s početkom u 20:30 sati. Cijene karata su poznate, a Cibona.com je ovaj put nagradila
Zoky.K, Danijel Zajec, Tomislav Ilić, Bruno Bilić, Maris Radovan i Hrvoje Kopjar.

Dobitnicima čestitamo a sve ostale pozivamo sutra da podrže Cibonu u zadnjem ovosezonskom nastupu u Europi.