I drugi put ove sezone gradski derbi u Ligi za prvaka donio je i drugu pobjedu Ciboni VIP. Tijekom prve tri četvrtine rezultatske ujednačenosti, vodjstvo se izmjenjivalo na obje strane. Ulaskom Krunića u završnici trćeg dijela i padom koncetracije domaćina Cibona je serijom 16:0 došla do 6. pobjede.
Krunić je odmah ubacio 5 koševa, Mance i Kus su dodali po 4, Štimac je ubacio tricu, Mujezinović je pod košem skakao i ubacivao \”ostatke\” i Vukovi su imali +6 osam minuta prije kraja susreta. Nakon toga, vrijedni mravi se nisu uspjeli vratiti.

Aleksandar Petrović, trener Cibone VIP \”Izuzetno teška utakmica, znali smo da možda izravno odlučuje o trećem mjestu. Tijekom prvog poluvremena imali smo dosta problema, 25 minuta tražio sam i nisam našao pravu petorku, a na kraju je ispalo da je pobjedu iznijela atipična kombinacija. Posebno bih pohvalio Mancea, koji je praktički bez greške čuvao Miljkovića.\”

Trener Zagreba, Dražen Anzulović dao je svoje viđenje utakmice \”Utakmica traje 40 minuta, a mi smo igrali samo 28. Nismo imali dovoljno kvalitete, ni drskosti, za nešto više, smetalo je i što su Šaronja, Garma, Pehar i Vidaković imali četiri prekršaja, što se odrazilo na čvrstinu obrane u završnici. Nedostajao je šut izvana kao i pravi učinak Miljkovića.\”

3. svibnja Cibosi idu u goste Hironu, da bi Vukovima samo tri dana kasnije u Zagreb došao raspoloženi i neugodni Zadar. Pozivamo sve navijače da dođu 06.05.2003. u Toranj i pomognu Ciboni doći do još jedne pobjede u Ligi za prvaka.