Večeras Cibona ima priliku napraviti još jedan korak više prema FinalFouru Goodyear Lige. U zadnjih 7 kola Cibona je slavila svih sedam puta!
Vrlo važan susret Cibosi imaju na rasporedu danas a Aco zna težinu ovog susreta:\”Pobijedimo li, a Zadar izgubi u Zagrebu, bit ćemo jako blizu završnici. No, što će se dogoditi ako mi izgubimo, a Zadar pobijedi? U tom slučaju priča će biti završena. Dakle, iz ovoga se vidi da nam je utakmica u Splitu jako važna. Mi smo pod tim psihološkim pritiskom pobjede, za razliku od Splićana kojima ta utakmica ništa ne znači\” zaključio je trener Petrović.
Iako u mladoj momčadi Splita danas igraju Rađa, Sesar i Zdovc, Aco zna da Split ima i druge igrače:\”Nećemo upasti u njihove zamke. Mi smo se pripremili kao da ćemo igrati protiv njihove najjače postave. Dakle, na braničkim pozicijama očekujem Zdovca i Sesara, a na mjestu centra Radu. No, ne smijemo samo njima posvetiti pažnju. Split nas je pobijedio lako u Zagrebu bez te trojice. Ima tamo još odličnih igrača poput reprezentativaca Ukića, Žižića i Pašalića. Tu su još Rančić, Oršulić, Mimica, Subotić. Neće nam biti nimalo lako.\”

Iako je Split izgubio prošli susret GYL protiv Krke, brzo se vratio u ritam i sigurno slavio u 1/4 finala Kupa:\”Splićani su puno toga naučili nakon domaćeg poraza od Krke. Već u utakmici s Hermesom pokazali su kvalitetu više.\”

Vukovi su otišli u Split u petak, a dobra vijest je da je momčad kompletna i da nema ozljeda. Krunić je prošlih dana osjećao bol u leđima ali biti će spreman. Utakmica počinje danas u 16:30, a ako niste u Splitu prijenos možete pratiti na HTV-u.